Elnagh Baron: compleet en scherpgeprijsd

Elnagh Baron 573
Van de Elnagh Baron modellen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij kopen deze daarom in op een Fiat Ducato of Citroën Jumper met 140 pk. en een handgeschakelde versnellingsbak. Keuze uit diverse alkoofcampers en halfintegralen voor een comfortabele campervakantie.

In de Baron-serie biedt Elnagh nu 3 ruime gezinscampers met alkoof en  6 mooie halfintegralen aan voor een mooie prijs.

De alkoofcampers zijn er voor 5, 6 of zelfs 7 personen. In de meeste halfintegralen kunnen ook 5 personen reizen. Alleen de compacte Elnagh Baron 531 (slechts 5,99 meter kort) heeft geen 5, maar 4 goedgekeurde plaatsen.

In de halfintegralen vindt u de bekende indelingen met achterin een dwarsbed, queensbed of met 2 enkele bedden in de lengterichting. Boven de zithoek hebben deze campers een electrisch bedienbaar hefbed. Van de zithoek kan dan de laatste slaapplaats gemaakt worden.

De populaire indeling met lengtebedden en ruime garage is er in 2 lengtes: de Elnagh Baron 573 meet 7,45 meter en voor wie compacter wil is er de Elnagh Baron 565 van 6,99 meter.

Het design van de Baron modellen kenmerkt zich voor wat de buitenzijde betreft door heldere kleuren en mooie lijnen. In het stijlvolle interieur zorgt de warme houtkleur in combinatie met witte deuren voor een luxe uitstraling. Er is keuze uit 3 stofferingen waarbij wij de meeste campers inkopen met een luxe ecolederen stoffering.

De Elnagh Baron is de voordeligst geprijsde modellenreeks van Elnagh. Kijk in de showroom voor aantrekkelijke nieuwprijzen en kijk bij de gebruikte campers voor o.a. jonge campers in nieuwstaat.

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter